fredag

alltså nattställena stänger så jävla tidigt i den här staden. eller iallfall i Kingston. där är det omöjligt att komma in nånstans efter klockan ett, vilket är skitdåligt tycker jag. det är tillochmed värre än växjö, och då är det ILLA.
aja, gårdagen var mycket rolig ändå. först drog jag till shepherds bush med en tjej från klassen och hennes kompis. hängde på en bar där några band spelade, sen vid elva tiden tog jag tåget hem till Kingston och mötte upp Jessika och Amanda. Skitskoj som vanligt!
hej och puss


gölligt!

haha var bara tvungen att lägga in denna bilden på mina småsyskon Thomas och Julia. Det här är nog året pappa och Bea träffades, så fem år sen(!) Det var på den tiden då dom fortfarande roades av ballonger och glass. hahha, vad dom har växt dom små liven.

smålänning, det är jag ja.

träffade frida, jessika och amanda denna torsdagen också.
mycket roligt och trevligt må jag säga.
dom introducerade mig för 99p affären, en affär som säljer allt för 99pence eller mindre. Det gillar vi starkt!

nu ligger jag här och kollar på boston tea party och käkar kitkat(99p var det ja, billigtbilligt)
lägger in två bilder från min gata också, tyvärr dom enda jag har tagit än så länge. SJUKT tråkiga förlåt jag vet, men jag lovar det kommer fler. en vacker dag!
pusshej

 

blåbärspaj

skrev upp mig och betalade idag för att göra examen i mars, känns bra!
eller ja kommer bli sjukt nervöst ju närmare man kommer, vill verkligen fixa det här! dels för att det kostar apmycket att göra den jävla examen, och dels för att om jag inte klarar den så måste jag plugga, och betala, för en termin till vilket jag helst slipper tack!

helgen har varit mycket bra, festade med angelica i fredags och amanda i lördags. skitskoj.

vi var även inne i London i lördags. besökte väärldens bästa butik, jag lovar!
Abercrombie & Fitch, gå dit när ni är i London. Endast modeller (manliga)får jobb där, så hela butiken består av snygga män. Man får även fotograferas med en av dom, fjolligt som fan men vi gillar det ändå:)

Pappa och Bea åker till Indien idag,och jag är inte avundsjuk!Alls!
 

och i brist på andra bilder så lägger jag in en bild från när jag och Julia, Pappa och Bea var i
Indien för två år sen. Underbart.

torsdag

Hej hopp allihopa.
Idag är det torsdag, och en mycket bra sån. Träffade Frida idag, vi begav oss till Kingston för att shoppa m.m.
Jag fick däremot inget köpt, fattar inte vad det är med mig. Är i världens näst största shoppingstad(typ,nästan eller)och har bara köpt ett par skor på Primarket än så länge. Min gissning är att jag är undermedvetet är i stor chock efter att ha kommit från Växjö, där utbudet är ungefär lika stort som en sidogata i Kingston, till att ha kommit hit, och att jag antagligen behöver några veckor för att vänja mig inför allt det nya. Det är min gissning än så länge. Kan också ha att göra med att jag är snål, men naa.. Jag tror på det första alternativet.

Dagens ord: Kål=Cabbage.
Vi var på pizzarestaurang innan och jag skulle försöka förklara pizzasallad, men det gick sådär eftersom jag inte visste vad kål betydde på engelska.. men nu vet jag. ni också.

liten notering också. Starbucks är typ som Växjös Coretto, för här finns Starbucks ÖVERALLT verkligen. Från minsta byn till centralaste London, till stormarknaderna osv. Tycker det är kul eftersom vi inte har ett enda i hela Sverige.höhö.

nej nu ska jag plugga. ha det bra allesammans!

tisdag

hello everybody!
idag har jag träffat en tysk tjej från college, väldigt trevligt.
jag var också med nessie hos läkaren pga att hon trillade av en häst i fredags, och blev tvungen att röntga med mera, så idag var det ett litet återbesök. har även kollat på wildchild, vilken nessie gillade väldigt mycket.
helge var mycket rolig, träffade angelica på portobello market i lördags och på kvällen var det utgång med jessika och amanda, de två jönköpingstjejerna jag träffade förra helgen. skitskoj!
nu hinner jag dock ej skriva mer, ska plöja igenom sex and the city säsong 4 som jag precis laddat ner. Love it!

ha det bäst

ps. lovar att lägga in lite bilder så fort jag lyckas ta några vettiga.


london vecka två

tänkte bara berätta om senaste dagarna.
här är det bra, jag har börjat plugga nu, ganska bra klass, fast väldigt olika människor. typ allt från kineser,till thailändare,till tyskar,till estländare och till turkar. men det är skoj!

körde själv idag för första gången. skitkul verkligen! jag känner faktiskt att vänstertrafiken sitter ganska bra, det enda problemet var att jag körde utan några lampor påslagna(eftersom det inte är lag på att ha det under dagen) så jag fattade inte alls vad alla människor menade på när dom blinkade med helljusen mot mig. förrän jag stannade och kollade efter, och eftersom det var skymning och hyfsat mörkt så var det väl lite småfarligt. men, man lär sig hela tiden och det är enda missödet än så länge.

saknar er därhemma!

song for a friend

ligger här i sängen, ska snart sova. kollar runt på lite olika bloggar, och glider in på min äldsta vän kajsas blogg.
läser om att hon ska flytta? kommer och tänka på alla grejer vi har gjort genom åren, och alla somrar, vintrar, höstar och vårar vi har spenderat i det huset. att komma dit var alltid bland det bästa och roligaste man kunde göra, och att åka var bland det värsta. Shit allt vi har gjort. Varje gång jag, kajsa, fia och malin mimade till backstreet boys, och jag och kajsa fick alltid vara aj,howie eller kevin bara för att det var dom tråkigaste, medans fia och malin fick vara nick och brian. haha. Alla våra miljontals FILMER, som vi alltid tvingade våra kära föräldrar att kolla på. och vårat spökrum i deras garderob, som våra kära föräldrar också var tvungna att besöka, och låtsas tycka att det var skitläskigt.
alla gånger jag och kajsa spelade min pojkvän och väckte fia och malin i rummet bredvid med telefonerna, och alla dessa gånger vi har spelat jönssonligan och cornflakeskuppen.
BRIAN och AARON var ju våra största idoler ett tag, och ja jag kanske inte har nämnt detta, men jag var ju även tillsammans med aaron ett tag, och Kajsa hade ett ganska långt förhållande med Brian.
Missan, pyret, pepsi var ju en fin familj ett tag, och sen tror jag dom hade ett fjärde barn också men kommer inte riktigt ihåg vad det hette.
alla dessa timmar vi har spenderat till att kolla i varandras skolkataloger, och när vi absolut skulle lära oss hela 'jag vill vara din margareta' låten och dansen.
finns så sjukt många minnen, flera underbara från senaste åren också. Det kommer vara konstigt att dom inte ska bo där, nästan som att ens barndomshem försvinner.
Men vi blir äldre och Kajsa bor i Norge och jag bor i London, men hon är min äldsta vän, och jag vet att vi alltid kommer finnas där för varandra, på ett eller annat sätt: )

(jag är trött och nostalgisk, därav detta fina och djupa inlägg)




nowiamreallytiredsosleepwelland
goodnight from london

back online

äntligen funkar mitt internet igen, tack gode gud! känner mig smått handikappad utan.
igår var det utgång med frida och hennes vänner, mycket roligt! vi åkte i till london till en klubb som heter walkabout, och jag fick äntligen se piccadilly cirkus, oxford street,hyde park och allt det.
denna dagen spenderades först med angelica på camden market och portobello market. träffade på ewa och nea helt plötsligt också, it's a small world (engelska ni vet)
sedan blev det utgång med min färövän eileen. till en början var det tänkt att bli en ganska lugn kväll, lite öl(man måste ju anpassa sig) och så på nån bar i kingston. men på baren vi hamnade på var det fullt drag för det var någon sen julfest så det var bara att hänga på. träffade några skithärliga jönköpingsbor också, så det blev en riktigt bra kväll!


förresten, en liten notering till familjen där hemma som tycker jag är kräsen; familjen här är vegeterianer, dom äter endast fisk och skaldjur. så det enda kött jag har fått i mig den senaste veckan är räkor och fisk. DEN NI!

ha det bra allihoppppa

snart en vecka avklarad

hej alla glada!
livet rullar pa i london och jag borjar komma in riktigt bra i familjen och rutinerna.
nessie ar en sot liten tjej som gillar att fota,dansa, och prata harry potter sa det passar bra med mig.
mitt internet pa min dator har helt plostligt lagt av, sa det ar darfor det ar ont om uppdateringar.
jag ska iallafall borja plugga engelska pa kingston college, det blir nog kul.
och idag ska jag ut och prova pa londons uteliv med frida, det ska bli riktigt kul!
nu maste jag ga, ha det bast allihopa!


London, baby!

Yess, nu är jag i London!
Det känns bra, familjen är supertrevlig och bor i ett fint hus. Bor i en stadsdel som heter Teddington, och som ligger nära Kinngston.
Idag skulle Nessie göra en examen, så vi har först lämnat av henne där, och sen har det varit lugnt.
Jag fattar fortfarande inte hur jag ska kunna köra i London! Okej att det är vänstertrafik men trafiken är ju helt galen, fullt med bilar överallt och konstiga svängar. Men jag ska t några körlektioner så jag lär mig nog.


IMORGON

imorgon, så åker jag.
då drar jag till London, till en familj jag aldrig träffat och till en stad som är helt okänd för mig.
det är riktigt nervöst mina vänner, men jag tror på det här och jag vet att det kommer bli bra, riktigt bra.


År 08 i bilder

det började med nyårsafton tillsammans med den här fina tjejen..
2008 firades in tillsammans med den här fina tjejen..

..och den här
..och den här

syster julia och jag i thailand med favoritkyparen
i januari drog jag och ena familjen till thailand

och i februari åkte jag och andra delen av familjen till eritrea i afrika.  (och nej,våran familj kan inte hålla ögonen öppna på kort)
och i februari så åkte jag och den andra delen av familjen till Eritrea,Afrika.
(och nej, våran familj kan inte hålla ögonen öppna på kort)

balen tillsammans med jesper
balen i juni med jesper


studenten!


äsch...


hultsfred. fulla och fräscha. (speciellt pheline)


jag och jenna åkte till åhus, en extremt lyckad tvådagarsresa.
den bestod av bilkörande, bilkörande, övernattning på en fyrstjärnig parkering, lite bilkörande och bilkörande.


det har hunnit bli lite fest också, här i phelines och agnes lägenhet i öjaby.


jul..


och nyår. firades tillsammans med ph och hennes familj.Mycket mysigt.

Nu ska jag dra iväg och äta avskedsmiddag middag med pappa och bea, sen blir det utgång med Jenna och Evelina.
Ha en bra fredag allihopa!

avslut på 2008

Okej, eftersom jag aldrig någonsin gjort en sån här lista förut, så tänkte jag att det kanske var dags att göra det nu.
Ett avslut på 2008, och en bra inledning på 2009.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Yess, besökte Thailand, Afrika, bal, student, och massa mer.


Höll du några av dina nyårslöften?

Åh hade jag nåt nyårslöfte..
Tror det var att skriva dagbok varje dag, så njae det har jag inte. Men det har iallafall blivit bättre sen förra året.


Blev några/någon av dina vänner föräldrar i år?
Neej. Släktingar däremot, kusin Mia



Dog någon som stod dig nära?

Ja



Vilka länder besökte du?

Thailand, Afrika. Danmark eh



Är det något du saknar 2008 som du vill ha 2009?

Hm. Pengar antar jag. På mc'donalds blir man ingen miljonär direkt, och studenten, balen, hultsfred blev inte billigt heller.

Vilket datum från 2008 kommer du minnas allra mest?
5e juni, balen! Underbar dag

12e juni, studenten. Helt underbar dag också.




Vad var din största framgång 2008?

Stått ut med heltid på McDonalds, och dessutom tyckt att det har varit kul. Fixat au pair jobb till london, körkortet, stipendiet vi fick för UF-företaget

Största misstaget?

Kommer inte på något direkt



Har du varit sjuk eller skadat dig?

Var väldigt fyllesjuk ofta i somras. Annars har jag haft små förkylningar ibland,inte mycket mer.



Bästa köpet?

Datorn, biljett till Bruce Springsteen konserten i somras



Vad spenderade du mest pengar på?

Studenten och balen



Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jesper gjorde mig glad ett tag:)



Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

No one- Alicia Keys(Thailand!)
Last night- P Diddy(thaiiiland)
The way that I am- Ingrid Michaelson(thaaaaaaailand)
Kate Nash- We get on

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare

Vad önskar du att du hade gjort mer?

Gjort mer, festat mer i somras istället för att ha jobbat natt på Mcdonalds varenda helg.


Vad önskar du att du gjort mindre?

Vet inte

Blev du kär i år?

Ja

Favoritprogram på TV?

Åh jag vet inte. Har nog inte kollat så mycket på tv. Jag borde ha följt Heroes mer för den serien är grym.

Bästa boken du läste i år?

Fan jag har nog inte läst så mycket böcker heller..dåligt.

Största musikaliska upptäckten?

Bruce Springsteen

Något du önskade dig och fick?

Jobb i London

Något du önskade dig men som du inte fick?

Hm..

Årets bästa film?

Förtrollad haha.Eller nej vänta det var förra året. Många bra, Mamma Mia, Sex and the city.
Kollade på Gilbert Grape för ett tag sen också, har alltid tyckt att det var skitkass men upptäckte att den var riktigt bra


Hur firade du din födelsedag 2008?
Blev uppvaktad på morgonen men sen jobbade jag stängning, så det var inte det roligaste. Syster kom dock hem på natten och hämtade mig så det var mysigt: )

Finns det någonting som skulle kunnat gjort ditt 2008 roligare?

Om jag inte hade däckat så lätt


Hur skulle du beskriva din stil 2008?

Inga pengar så jag tar min pojkväns tröjor stilen



Vad fick dig att må riktigt bra?

Vännerna, familjen, Afrika



Vilken kändis var du mest sugen på?

Zac Efron är sjuuuukt snygg

Vem/Vilka saknade du

syster ibland


Gjorde någonting dig riktigt ledsen?

Jadå

Den bästa nya människan du träffade?

många



Vad ser du mest fram emot under 2009?

London! Se nya saker, resa lite kanske, att INTE gå i skolan!


RSS 2.0