guppi

www.nextstar.se

Kolla in syster va!
Jag är såå stolt.

Bilder m.m från helgen kommer snart! Kanske. troligen. antagligen.

helgen som gick

 Häng vid Themsen

Martina och Sandra vid Themsen Tillsammans med dessa tjejer, Martina och Sandra

 



 Sedan drog jag vidare till London centrum  och hängde lite utanför Royal Albert Hall tillsammans med Jessica och Amanda.

 Hhaha den här bilden är ju fin, morgonfrilla på mej där ja!

 I bussen påväg till Hammersmith

Det var min helg!
By the way, i London har vi 15 grader och sol, hur är vädret hemma? MOHAHA. (var tvungen, förlåt)

svensk husmanskost

Gjorde engelska examen idag. Såå skönt att ha det överstökat nu! Writing delen gick piss, jag hann inte ens skriva klart hela historien. Men resten gick bra så jag hoppas det blir ett hyfsat betyg iallafall.

Och ikväll så har jag varit barnvakt åt Nessie och hennes kusin Bruno. Jag introducerade dom för Sveriges nationalrätt; TACOS! mm det var gott.

Och kan nån förklara för mig vem den här Malena är??? Tjejen som vann melodifestivalen. Var låten ens bra? Jag har inte varit så engagerad i hela grejen i år, som ni kanske förstår, men jag trodde iallafall Måns eller BWO eller någon skulle vinna. Inte någon okänd tjej som sjunger opera. Fast vem vet, det funkar kanske i finalen, det verkar vara en sån låt som går hem i resten av Europa.

slutligen, idag fick jag biljetterna till Mraz konserten!! ett steg närmare, UNDERBART!


snart så

om 22 dagar ska jag kolla på Jason Mraz. wehowehowheoehowheo!

Denna helgen kommer bli en lugn helg. Imorgon så ska jag först köra Nessie till stallet, och sedan färga håret och klippa mig hos Jessica.
På lördag är det examendags.Iiih.Ska bli skönt att ha det överstökat.På alla test och så som vi har i skolan så går det jättebra, men samtidigt känner jag att jag borde ha förberett mig mer. Min grammatik suger verkligen, hatar när dom går igenom passives, part participals och blablabla. Men iallafall, bara att göra sitt bästa.
Och på kvällen ska jag vara barnvakt åt Nessie och hennes kusin, och på söndag kväll också. Som sagt, lugn helg, men det kan vara skönt det också ibland. visst...


bilder

Fredag: Drog till Covent Garden med Katerina. Drack lite öl, men vi var trötta så det blev tidig hemgång(efter ett besök på Mcdonalds, SÅKLART)
Lördag: Träffade en supertrevlig au pair, Martina. Vi gick runt lite i Kingston, fikade m.m.
Efter detta drog jag hem ett tag, och sedan vidare mot Barnes och Jessicas nya bostad. Så jävla nice! Hon bor i ett eget hus i deras trädgård, med eget kök och badrum. Haha bättre än så kan man inte bo som au pair. Vi åt tacos(första gången sen jag kom  hit, shiiet) och drack lite vin. Mysigtmysigt!
Söndag: Först Hammersmith, och sen gissa? Kingston såklart! Och puben? Kings Tun såklart! Man kan inte låta en hel helg passera utan ett besök där, det är omöjligt. Så där blev det en öl eller två, och sedan drog vi hemåt igen!

    
fiiiina tjejer                        hammersmith-bron                                             

sväje

då så, då var det bokat och klart. den 10e april så kommer jag hem till la suede igen, för att fira lite påsk, träffa lite familj och träffa lite vänner. längtar!


hjälp!

nån som kan tipsa mig om ett flygbolag som säljer ut sina flygbiljetter till ett billigt pris, runt 100 lappen passar rätt bra?

sorry..

för den dåliga uppdateringen! Det här med att blogga är inte min favorit syssla direkt.

Iallafall.
Examensproven närmar sig, den 14 mars så ska jag skriva. Börjar bli lite smått nervöst, har hört att dom ska vara ganska svåra. Men vi pluggar på för fullt under lektionerna så det ska nog gå bra.

Idag är det en månad till Jason Mraz konserten, och jag längtar så mycket!

Ska boka flyg hem till Sverige idag också, planerar att komma hem på långfredagen och sen åker jag tillbaka söndagen veckan efter. Även om jag gillar London så ska det bli skönt att komma hem ett tag.

Måste sluta nu, ska dra in till Kingston och plugga engelska.
Puss och hej


RSS 2.0