resan

heej!!

nu ar vi i wien och det ar UNDERBART! wien ar en underbar stad verkligen.
vi har da varit i berlin och i prag ansalange. vi kanner allihopa att det gar alldeles for fort sa efetr corfu sa blir vi tvungna att ta bort nagra resmal sa att vi kan stanna langre pa varje stalle, men det ar det vart. det ar inte kul att behova packa ihop och lamna varje stad var och varannan dag!
berlin var UNDERBART, trodde itne jag skulle giolla den staden sa mycket. vi var pa pub crawl en kvall och det var svinkul verkligen!betalade 12 euro och fick darefter gratis ol och gratis intrade till fem olika pubar. sa dar gick vi, fullare och fullare efter varje pub, genom berlin och slutade upp pa en grym nattklubb. traffade sjukt mycket roligt folk, sa som sagt, skitkul!
vi har ocksa varit i prag, vacker stad men det blev ett kort besok sa vi hann inte se sa mycket. igar kom vi till wien, men tog det valdigt lugnt eftersom vi alla var svintrotta efter tva dagars festande. ikvall ska vi hanga pa hostelet, ett rikitgt mysigt i centrala wien med mycket backpackers, sa det blir nog trevligt!
hoppas allt ar bra hemma, uppdaterar nar jag kan!
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0