japp

som sagt, kolla in min TWITTER om ni vill ha mer uppdateringar! mycket behandigare! najna12.
PUSS!

resan

heej!!

nu ar vi i wien och det ar UNDERBART! wien ar en underbar stad verkligen.
vi har da varit i berlin och i prag ansalange. vi kanner allihopa att det gar alldeles for fort sa efetr corfu sa blir vi tvungna att ta bort nagra resmal sa att vi kan stanna langre pa varje stalle, men det ar det vart. det ar inte kul att behova packa ihop och lamna varje stad var och varannan dag!
berlin var UNDERBART, trodde itne jag skulle giolla den staden sa mycket. vi var pa pub crawl en kvall och det var svinkul verkligen!betalade 12 euro och fick darefter gratis ol och gratis intrade till fem olika pubar. sa dar gick vi, fullare och fullare efter varje pub, genom berlin och slutade upp pa en grym nattklubb. traffade sjukt mycket roligt folk, sa som sagt, skitkul!
vi har ocksa varit i prag, vacker stad men det blev ett kort besok sa vi hann inte se sa mycket. igar kom vi till wien, men tog det valdigt lugnt eftersom vi alla var svintrotta efter tva dagars festande. ikvall ska vi hanga pa hostelet, ett rikitgt mysigt i centrala wien med mycket backpackers, sa det blir nog trevligt!
hoppas allt ar bra hemma, uppdaterar nar jag kan!
puss!

kobenhavn

nu sitter jag i jennas brors lagenhet tillsammans med jenna och eileen. eileen ar en jattego tjej och allt fungerar skitbra!
vi ska strax ga och lagga oss, imorgon vid halv 10 sa tar vi taget till Berlin.
folj min twitter också, troligare att jag uppdaterar mer dar.
skriver igen sa fort jag har mojlighet.
ha det bra alla hemma, PUSS

rutten

här kommer resrutten för alla som undrar:

Berlin - två nätter
Prag - en natt
Wien - två nätter
flyg till Corfu - fyra nätter
färja till Bari vidare till Rom - ca en natt
Nice - en natt
Paris - två nätter
Bryssel - en natt
Amsterdam - tre nätter

antal nätter stämmer inte helt med vad jag har skrivit här, vi kommer säkert ändra oss och stanna längre på några ställen men det här är som vi har planerat än så länge iallafall.

idag

idag drar jag. SHIT vad jag är nervös!och spänd. och glad. och förväntansfull.
Fan vad kul det ska bli.
har inte packat färdigt ännu och det är tusen andra saker att fixa, men klockan 15.27 ska jag stå på stationen och lämna detta land för denna gången. det ska bli underbaaart!
puss!

inte här

ursäkte för den dåliga uppdateringen! är hemma i sverige nu, vilket är underbart, men jag kommer nog inte skriva så mycket medans jag är här. åker ut på tågluff om fem dagar, så kanske skriver lite här när jag lyckas hitta en dator!
hoppas allt är bra mina kära läsare! puss och kram

RSS 2.0