bilder från första tiden i london


Åt på sushirestaurang


Fett


Fina, underbara Jessica, som har hjälpt mig så otroligt mycket under tiden jag har varit här.


Älskade mamma och Thomas på besök i början av november.


Jag, glaaad


Vi drog till Kingston(Varför?!)


Kingston





Jessica utanför Cirkus Cirkör, vi fick ta över hennes au pair familjs biljetter, gött!

uppdatering.

hallåhallå!


tyckte det var dags att uppdatera lite. mest för att jag känner mig så himla dålig när sofia sitter jämte mig och klagar, men också för att jag tyckte det avr dags att ni hemma får veta lite om vad som händer.

så, i tre nätter har jag haft sofia sovandes i mitt rum eftersom hon slutade hos sin au pair familj och nu behövde hitta nytt jobb. min rumskamrat amy har åkt iväg för att jobba i en bar/klubb nånting utanför london i en månad, vilket innebär att jag har rummet för mig själv under en heeel månad, vilket är väldigft skönt. speciellt när jag kommer hem vid klockan 2 var och varannan dag när jag jobbat stängning.

jag jobbar mest, men jag trivs fortfarande så grymt bra! jag har alltid kul på jobbet så att jobba ser jag mest som som en kul grej. om en vecka är det löning, och ni kan lita på att detta är väldigt efterlängtat!
och på onsdag är det min födelsedag, tänkte fira detta med en liten födelsedagsfest på fredag. ska bli kul!

bestämt är det nu iallafall att jag kommer hem den 22e, och åker tillbaka den 28e. firade lite första advent med sofia och elin idag, och jag längtar så mycket efter att få komma hem och fira jul med familjen, och efter att träffa älskade agnes och pheline igen, alla vi för första gången på ett halvår.

small update, håll ut tills nästa.
puss

rubrik

Idag har jag jobbat, 11 till 18.
Imorgon är det dubbel, 12pm-1am. Det är sjukt mycket jobb just nu, men det är jag själv som har bett om det så vad göra? Trivs ändå jävligt bra, så det gör inte så mycket.
Helgen har varit rätt så lugn, i fredags så drog jag ut med Jessica, Elin och Emelie. Mysigt, men det blev väldigt lugnt eftersom jag skulle upp och jobba vid 12 i lördags. I lördags jobbade jag dubbel, och idag har jag också jobbat. Haha jag vet inte ens varför jag berättar om min helg, det blev ju himla ointressant det här.
Men iallafall.
Jag har börjat komma in så smått i livet i lägenheten, jättetrevliga människor allihopa.
Har dock inte hunnit umgås med dom så mycket än, eftersom jag har jobbat så mycket och pga alla sverige besök förra veckan. Men det ska det nog bli ändring på i veckan, när allting lugnat er sig lite.

Men det känns iallafall skitbra att vara här, jag är så glad att allting har löst sig med boende och jobb framförallt.
Och ett extra stort plus i kanten pga att roaccutanen funkar så jävla bra, och det är så jävla underbart. Går knappt beskriva lättnaden, ni anar inte.

och sist men inte minst, Grattis pappa på fars dag! Hoppas dom har firat dig där hemma. saknar dig!

puss och kram

RSS 2.0